E-learning

Maak je eigen e-learning of LMS met Streal

Eenvoudig
Met Streal maakt u uw eigen e-learnings in een handomdraai. Content die u nu eventueeo gebruikt in bestaande e-learnings zetten we samen met u over naar Streal. 
U hoeft dus niet opnieuw te beginnen.

Certicering & examens
Naast e-learning content kunt u met Streal ook toestvragen toevoegen of  indien gewenst, losse examens/certificeringen als apart element naast de e-learning content.

Integraties
Afhankelijk van uw wensen levert Streal ook integraties leveren met applicaties voor het onboarden van de cursisten, e-commerce (directe aanschaf en toegang tot uw e-learningaanbod via uw eigen website of CRM.

Geautomaiseerd
Met Streal streven we naar een geheel geautomatiseerd proces van aanschaf en e-mailbevestiging tot het doorlopen van de e-learning en de het versturen van bewijs van deelname aan de cursisten. Hierdoor kunt u zich focussen op de inhoud van de e-learning en het bewaken van de voortgang van uw cursisten.

About Us

Streal is a state of the art (live) video platform available as SaaS and Single Event solution.

Host webinars, e-learning, town hall meetings, business updates, product launches, sport events (including PPV and subscription) and all other types of online video and livestreams with Streal.

Categories

Quick Contact

Den Haag, The Netherlands

info@streal.nl

+31 6 11 58 97 78

× How can I help you?