Onze oplossingen

Wat we doen

Streal is een toonaangevende leverancier van duurzame, moderne softwareoplossing voor alles wat met video te maken heeft. Van e-learning/academy tot livestreams en webinars.

Onze oplossingen ondersteunen organisaties bij remote werken, thuis leren

Onze aanpak
Bij Streal staat persoonlijk contact voorop. Daarom krijgt elke klant, hoe groot of klein ook, een client succes manager toegewezen. Deze contactpersoon werkt samen met alle klanten om van elke implementatie een succes te maken.

Voor wie zijn Streal oplossingen geschikt?

Onze geavanceerde mogelijkheden helpen mensen en bedrijven in alle sectoren om beter te presteren. Streals oplossingen helpen bij het vergaren en bijhouden van kennis, verlagen de (reis)kosten en dragen bij bij duurzaamheidsdoelstellingen (door onnodige reisbeweging te minimaliseren). Dit biedt voordelen voor professionals in vele rollen.

De trainer, coach en learning & development manager en vakgroepen

Strealt helpt trainers, coaches, learning & development managers en opleiders in alle sectoren kennis te delen en te toetsen door de inzet van Streal e-learning & academy software.

In de praktijk zien we ook vaak de behoefte vanuit vakgroepen zoals juridische, medische of vakinhoudelijke groepen, om kennis te vegroten, bij te houden en te toesten. Streal e-learning & academy is hiervoor de perfecte tool.

Management Teams

Streal helpt organisatie die een (nieuw) product of dienst te introduceren bij bestaande en nieuwe klanten

De verkoper

Streal helpt organisatie die een (nieuw) product of dienst te introduceren bij bestaande en nieuwe klanten

Onze diensten

Verras je gebruikers. Vanaf nu alleen nog maar toegangkelijke content in de beste video & audio kwaliteit en dat alles vanaf 1 centrale 1!

E-learning & Academy Software

Bent u op zoek e-learning software, LMS of wilt u een academy opzetten? Streal helpt u graag verder.

Uniek voor Streal is de mogelijkheid om e-learning en live training en webinars te combineren en integreren vanuit 1 platform. Daarnaast kunnen deelnemers naast het volgen van e-learnings ook examens doen, certificeringen afnemen en documentatie downloaden. Alles vanaf 1 gebruikersdashboard.


Live video software

Zoekt een software-oplossing voor webinars, live training of livestreams dan bent u bij Streal op het juiste adres.

De software biedt verschillende vormen van interactie (Q&A, chat, poll en call to action) moderne dashboards en alle gewenste vormen van aanmelding (vooraf registeren, login of SSO).

TV Studio

Naast software biedt Streal ook de mogelijkheid tot volledige ontzorging bij het vervaardigen van content voor zowel e-learnings als webinars of livestreams. Dit kan zowel vanuit een professionele TV studio in het midden van het land of bij u op locatie.


Streal E-learning & Academy functionaliteiten

Online leren is leuk, handig en efficiënt. Maar dan moet het wel goed worden ingezet. Automatiseer processen van registeren/aanmelden tot certificeringen door gebruik te maken van geplande en gestandaardiseerde email notificaties, reminders en bevestigen. Standaard workflows staan tot uw beschikking als u kiest voor Streal Academy

Alles op 1 plek

Alle cursussen en e-learnings op 1 centrale plek. Door te werken met user accounts en SSO kunnen wij deelnemers en cursisten 1 centrale plek bieden waar alle relevante informatie centraal beschikbaar wordt gesteld. Dit kan zelfs een combinatie van e-learnings en webinars of live trainingen zijn. Maar ook downloads, communicatie met docenten etc

Bewaak je voortgang

Als deelnemer of gebruiker wil je graag weten waar je gebleven bent. Zeker bij e-learnings van een grotere omvang of bij het volgen van meedere e-learnings tegelijkertijd is het handig om te kunnen zien waar je gebleven bent en kun je je tijd zo goed plannen en verdelen.

Interactief

Bij klassikaal les kun je vragen stellen aan je docent. Waarom zou dat bij een e-learning dan niet kunnen. Met Streal kun je met al je inhoudelijke vragen terecht bij docenten, trainers of begeleiders of bij medestudenten via een forum.

Streal Webinar & Live Training en Livestream functionaliteiten

Verras je gebruikers. Vanaf nu alleen nog maar toegankelijke content in de beste video & audio kwaliteit en dat alles vanaf 1 centrale plek!

TV Kwaliteit

Alle videocontent in TV video & audiokwaliteit, geen concessies.

Interactief

Biedt deelnemers de mogelijkheid vragen te stellen tijdens een livestream of video. Ontvang deze op het moderator dashboard en behandel de vragen tijdens de live webinar of training of beantwoord vragen direct vanuit het dashboard door middel van de geïntegreerde email functionaliteit.

Daarnaast biedt Streal de mogelijkheid om deelnemers call to actions te tonen of poll vragen in te starten. Zo blijven webinars en live trainingen dynamisch en interactief en blijft de deelnemer betrokken

Dashboard

Wie heeft zich geregistreerd voor de webinar of live training?

Wie heeft daadwerkelijk gekeken?

Wie heeft de on demand video teruggekeken?

Hoeveel deelnemers had de webinar of live training in totaal?

Welke Q&A vragen zijn er binnengekomen tijdens de live webinar of training?

Allemaal relevante informatie die in 1 oogopslag uit de verschillende dashboard af te lezen is.

× How can I help you?