Succesverhalen: Streal & Van der Burgt Opleidingen

De succesvolle lancering van Steal e-learning door Van der Burgt Opleidingen

Van der Burgt Opleidingen, een toonaangevend opleidingsinstituut voor makelaars & taxateurs, heeft onlangs het e-learning platform van Streal in gebruik genomen. En met succes:
– Binnen een week na implementatie zijn er al meer dan 500 nieuwe gebruikers toegevoegd aan het systeem
– In de eerste week zijn direct maar liefst 70 cursisten gestart én geslaagd voor de verplichte e-learning voor vastgoed taxateurs: NRVT Objectiviteit & Onafhankelijkheid.

Dit enorme succes toont de kracht en effectiviteit van het Streal e-learning platform aan: snel, eenvoudig, effectief en betaalbaar.

Bart Stringer van Van der Burgt Opleidingen over Streal e-learning: “Vrij snel na het eerste contact met Streal zijn we aan de slag gegaan. Binnen de kortste keren konden we terecht voor opnames bij webinars.nu in Blaricum. Daaropvolgend heeft Streal een online omgeving gebouwd, volledig aan de hand van onze wensen én in goed overleg. De korte lijnen en het snelle reageren van onze Streal account manager op onze vragen maakt dat het fijn werken is met Streal. Op naar een mooie samenwerking! ”

Ook op zoek naar e-learning software waarmee u flexibel en snel aan de slag kan? Neem contact op info@streal.nl voor meer informatie.

× How can I help you?