International Day of Education

Vandaag 24 januari is door de verenigde naties uitgeroepen tot de internationale dag van onderwijs en educatie.
Wat is het belang van onderwijs en eductie voor kinderen, studenten, cursisten, medewerkers en onze klanten? Deze dag is een goede gelegenheid voor organisaties om het belang van e-learning voor klanten en medewerkers te overwegen.

Hoe kan e-learning mijn organisatie helpen?

  1. Onderstrepen van Onderwijsbelang: De International dag van het Onderwijs is een geschikte gelegenheid om de waarde van onderwijs te benadrukken. Door te investeren in e-learning laat je als organisatie toewijding zijn aan het bevorderen van kennis en vaardigheden. Investeer in kennis van je medewerkers. Biedt ze mogelijkheden tot groei.
  2. Toegankelijkheid bevorderen: E-learning maakt het mogelijk om onderwijs toegankelijker te maken voor een breder publiek, ongeacht geografische locatie of fysieke aanwezigheid. Het kan een manier zijn om educatieve kansen te vergroten.
  3. Flexibiliteit voor Werknemers: Voor bedrijven kan het implementeren van een e-learningplatform of een academie op de Internationale van het Onderwijs een manier zijn om de voordelen van flexibel leren te benadrukken. Werknemers kunnen op hun eigen tempo en voorkeurstijden en locaties leren, wat de productiviteit en betrokkenheid kan bevorderen.
  4. Innovatie tonen: Het starten van een e-learningprogramma op zo’n symbolische dag kan worden gezien als een teken van innovatie en vooruitgang in het benaderen van leren en ontwikkeling.

Streal Academy helpt uw organisatie graag op weg bij de implementatie van de Streal Academy e-learning oplossing voor uw eigen medewerkers, klanten of vakgroepleden. Naast alle vormen van leercontent (video, audio, tekst) biedt Streal Academy ook de mogelijkheid om interactief te leren (communicatie tussen deelnemers en docenten en live video & webinars).

Streal is de eerste oplossing waarbij e-learning en live video (webinars en online live meetings) geïntegreerd zijn in één pakket.
Biedt u medewerkers en klanten één platform voor blended learning met Streal Academy: voltooi aan e-learnings, live videos en webinars, bewaak je voortgang, neem deel aan online examens en download cursusmateriaal en certifcaten. Alles vanaf je persoonlijk dashboard.

Benieuwd of Streal Academy iets voor uw organisatie kan zijn? Neem contact op met Streal en plan een demo of vraag een trial aan via info@streal.nl

× How can I help you?